۱۳۸۹ آذر ۲۷, شنبه

سایرفواید محصولات پروتئینی


-         در برداشتن ید که برای ساخت  هورمون تیروئید ضروری است.
-         بهبود زخم -  عفونت بلوغ و رشد بهتر به دلیل وجود ید.
-         افزایش شیر ما دران در دوران شیر دهی.
-         از بین بردن رادیکال های آزاد ناشی از سوخت ناقص چربی ها در بدن که می تواند بر علیه عوامل ایجاد سرطان نقش داشته باشد به دلیل وجود سلنیوم.
-         جلوگیری لز ریزش مو به دلیل وجود اسید پانتو تینک و در برداشتن هور مونی شبیه به انسولین که برای مبتلایان به بیماری قند است.
-         کمک به باز شدن رگ های خونی و جلوگیری از تجمع پلا کت ها در دیواره عروق.
-         استحکام ماهیچه ها به دلیل وجود پروتئین به ساختاری به نام گلوتین که به طور طبیعی حاوی گلیادین ها و گلو تنین ها می باشد که در تهیه سایر آمینو اسید ها به عنوان ماده فعال عمل می کند.
-         تولید اسید آمینه های ضروری در مراحل سوخت و ساز داخل بدن برای پروتئین های بدن به دلیل وجود کازئین.
-         کاهش خستگی و آرامش اعصاب.
-         کاهش ریسک ابتلا به سرطان – به ویژه سرطان های پروستا ت - سینه – تخمدان و روده و تنظیم فعالیت دستگاه گوارش به دلیل وجود مقادیر قابل توجه ویتامین E .
-         افزایش توده های استخوانی و جلوگیری از کاهش بافت های استخوانی و در نتیجه پیشگیری از پوکی استخوان به دلیل وجود ایزوفلا وین.
-     وجود پروتئین ها یی که بر خلاف پروتئین های حیوانی مانع از تشکیل سنگ های صفراوی می شوند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر